Styling en Interieuradvies

Indien u hulp of advies nodig heeft bij het inrichten van een nieuwe badkamer in oude stijl of het terugbrengen in oude staat van een bestaande badkamer, kunt u Affaire d’Eau inschakelen.

Eventueel brengen wij een bezoek aan de locatie en geven op basis daarvan een advies of wij bespreken in onze showroom de mogelijkheden aan de hand van een plattegrond.

Affaire d’Eau baseert zich in haar stijladviezen uiteraard op de wensen van de klant maar hanteert als uitgangspunt een zekere stijlvastheid wanneer het gaat om de combinatie van verschillende elementen. Wij streven bij onze adviezen naar een evenwichtige balans tussen antieke elementen en hoogwaardige replica’s of moderne elementen. De juiste combinatie hiervan heeft een tijdloze badkamer tot resultaat, die de tand des tijds moeiteloos zal doorstaan en die individueel en onderscheidend van karakter is.

Ook wanneer u slechts behoefte heeft aan de ‘puntjes op de i’ in een reeds bestaande badkamer, wanneer u geen hele verbouwing wenst maar met kleine handgrepen uw badkamer wilt veranderen, kunt u een beroep op ons doen en ons advies vragen.

Daarnaast werkt Affaire d’Eau samen met verschillende hoog gekwalificeerde aannemers, die in samenspraak met Affaire d’Eau de verbouwing van uw badkamer op zich kunnen nemen en met zorg en aandacht antiek sanitair installeren. Voor een offerte kunnen wij u uiteraard van dienst zijn en daarbij het traject ook voor u begeleiden.

Neem voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden of een vrijblijvende offerte contact met ons op per mail of telefoon:

info@affairedeau.com
+31 20 4220 411